Arbetsplatsmattor

Sunnex arbetsplatsmattor är tillverkade av en speciell nitrilgummimixtur för en hög tålighet och utvecklad för att minimera påfrestningar i rygg, höfter, ben och fötter.
Elasticiteten i nitrilgummiblandningen, i kombination med luftkuddeprincipen, skapar en bekväm och ergonomisk fördelaktig arbetsplats.

Arbetsplatsmatta för industri & servicenäring

Kvalitet

Arbetsplatsmattan har en väldigt god motståndskraft för normalt slitage och dessutom förbygger den att objekt kilar sig fast i mattan. Sunnex arbetsplatsmatta är utvecklad för att stå emot de vanligast förekommande oljor, kemikalier och rengöringsmedel, vilket ytterligare förstärker dess plats som ett utmärkt val för industri- och servicenäringen.

 

Säkerhet

Det höga friktionen mot underlaget säkrar mattan från oönskad rörelse, vilket reducerar risken för att halka. De fasade kanterna, som är en homogen del av mattan, ger en mjuk och naturlig övergång till underlaget. Det blir enkelt att t.ex. passera med en pallyftare och förebygger risken att snubbla på mattkanten.

Mångsidighet

Den flexibla och unika konstruktionen skapar oändliga möjligheter för anpassning till verksamheten. Inga verktyg behövs då varje mattsektion kopplas samman med vårt varumärkesskyddade låssystem, SUR-LOK™, som är en helt integrerad del av mattan. Då mattan också är enkel att detaljanpassa, med en vass sax, skapar det ett snyggt, rent och professionellt utseende runt exempelvis ett bordsben.

 

Hållbarhet

Just-in-time tillverkning minskar överproduktion, energiåtgång och onödigt avfall. Hållbarhet när det är som bäst!
Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 med en produktion som är baserad på LEAN-principer.

 

Change language