En äkta historia, kvalité
och kundsamarbete

Historia

Läs mer Stäng

I mitten av 60-talet producerades den första unika gummiblandningen, för att inkluderas i en komplett maskinsko, på Sunne gummifabrik.

Vi har sedan dess utvecklat, producerat och levererat professionella maskinskor för en global marknad.

Vi står för en äkta Skandinavisk innovation och tillverkningshistoria som fortsätter att leverera högkvalitativa dämningselement för världens industri- och servicenäring.

Kvalité

Läs mer Stäng

Vår starka tro på högsta kvalité i alla detaljer vi producerar, skapar en långsiktig och kostnadseffektiv användning för våra kunder med bibehållen funktionalitet. Ökade besparingar, som ett direkt resultat av våra professionella dämpningslösningar, blir en realitet för våra kunder.

Vi är certifierade enligt ISO9001:2015 och ISO14001:2015. Tillsammans med LEAN styrnings principer driver vi en långsiktig kvalitetssäkerhet.

Några av våra första kunder, från 60-talet, är fortfarande kunder till oss. Detta är några av många bekräftelser på en konsekvent och hög kvalité för våra professionella dämpningslösningar.

Kundsamarbete

Läs mer Stäng

Genom att tydliggöra ändamål, syften och målsättningar för våra kunders behov, skapar vi rätt förutsättningar för att supportera affärsutvecklingen.
Med en transparent och öppen kommunikation står vi alltid redo att proaktivt anpassa oss inför nya utmaningar och möjligheter.
  

Vision Mission

Läs mer Stäng

Vision
Världsledande producent och leverantör av högkvalitativa lösningar inom vibrationsdämpning.

Mission
Med rätt kvalité och kundsamarbeten säkerställer vi en hållbar ergonomisk arbetsplats för människa och maskin.

Change language